Benitin Kediler İçin Tüy Sağlığı Destekleyici Multivitamin Süspansiyon

259,00

Benifital Benitin, kedinizin sağlıklı deri ve tüy yapısını destekleyerek tüy dökümünün azaltılmasına yardımcı olur.

saatte adet satıldı.

ACELE ET! BU FİYATTA ÜRÜN KALDI!

SKU: BN-00161 Categories: ,

Açıklama

Taze Vitamin, Sağlıklı Tüyler !

Benifital Benitin, kedilerin tüy sağlığı için geliştirilmiş süspansiyon multivitamin formülüdür. Tüy sağlığı, onların genel mutluluğunu ve yaşam kalitesini etkileyen kritik bir faktördür. Ürünümüz toz formunda ve kullanımı son derece kolaydır. Toz halinde olması, vitaminler ve mineralleri en taze ve yüksek değerleri ile evcil hayvanlarınıza vermeniz için tasarlanmıştır. Taze vitaminler ve mineraller, değerlerini kaybetmeden evcil dostlarınıza en yüksek faydayı sağlar. Hazır olarak alınan beklemiş vitaminler zamanla etkinliklerini yitirir, bu da tüy sağlığı üzerinde beklediğiniz olumlu etkiyi yaratamaz. Taze tüy sağlığı, mutlu bir yaşamın anahtarıdır!

 

Benifital Benitin, kedinizin sağlıklı deri ve tüy yapısını destekleyerek tüy dökümünün azaltılmasına yardımcı olur. İçeriğindeki biyotin ve çinko, kedinizin parlak ve sağlıklı tüylere sahip olmasına yardımcı olur. Ayrıca, derinin ve tüylerin su geçirgenliğini artırmak için tasarlanmıştır, böylece kedinizin deri ve tüy sağlığına katkıda bulunur.

 

Kullanım Şekli

Ambalaj içerisindeki karışımı ölçek şişesine boşaltınız. Ardından ölçek şişesinde işaretli yere kadar tercihen kaynatılıp soğutulmuş su ya da içme suyu ilave ediniz. Ardından 2 dakika boyunca kuvvetlice çalkalayınız. İçeriğindeki vitamin ve mineraller tamamen çözündükten sonra kullanıma hazır hale gelecektir. Ambalaj içerisinden çıkan ölçekli damlalıkla kedinize direkt ağızdan verebilirsiniz. Tercihe bağlı olarak mama veya suyuna da katarak verebilirsiniz. Hazırlanmış ürünü 1 ay boyunca buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. HER KULLANIMDAN ÖNCE İYİCE ÇALKALAYINIZ.

6 aylığa kadar yavru kediler için günlük 1 ml. 6 aydan sonra günlük 2 ml. Kullanılması tavsiye edilir.

Ürün kullanım şekli için videomuzu izleyebilirsiniz.

 

Ek bilgi

Ağırlık 0,0000 kg
Marka

Benitin Kediler İçin Tüy Sağlığı Destekleyici Multivitamin Süspansiyon

Menu
Categories